Opvoeden vanuit verbinding

0 van 48 lessen afgerond (0%)

Introductie

Welkom!

Dit is een voorbeeld les

Neem contact op met de cursusbeheerder om deze les te volgen.

Welkom bij de cursus Opvoeden vanuit verbinding. Deze cursus is bedoeld om jou een goede basis te geven in gehechtheid, zodat jij je kind helpt om een veilige gehechtheidsrelatie op te bouwen.

We hebben allemaal een aangeboren behoefte om ons veilig te voelen. Die behoefte is verweven met al onze interacties, op ieder moment van de dag.

Alle kinderen willen zich veilig en vertrouwd voelen. Dat jij deelneemt aan deze cursus laat zien hoe belangrijk jij het vindt om jouw kind de best mogelijke basis te bieden.

Deze cursus is gebaseerd op meer dan 60 jaar gehechtheidsonderzoek en een bestaand, bewezen effectief programma dat al meer dan 16 jaar de levens van ouders en kinderen verandert.


Wat je in deze introductie vindt:

  • welkom!
  • opbouw van de cursus
  • masterclass gehechtheid
  • affirmatiekaarten
  • integratie & reflectie

Welkom!

Hier ben je nu!

Opbouw van de cursus

Een korte uitleg van de structuur van de cursus en wat je de komende weken kan verwachten.

Masterclass gehechtheid

Je begint met de masterclass over gehechtheid. In deze masterclass maak je kennis met de cirkel van veiligheid en de pijlers van gehechtheid, waar we de komende weken meer over leren.

Affirmatiekaarten

In de masterclass heb ik genoemd dat ik een setje affirmatiekaarten heb gemaakt die passen bij de masterclass én deze cursus. Die kan je downloaden.

Integratie & reflectie

Je gaat aan de slag met het verwerkingsmateriaal. Ik heb opdrachten en reflectieve vragen voor jou ontwikkeld, die jou helpen stappen te zetten in jouw ontwikkeling.


Als je tijdens de cursus organisatorische of praktische vragen hebt:

Mail mij dan op kirsten@deoermoeder.nl, dan help ik je zo snel mogelijk. Je mag mij ook een DM sturen op Instagram via @de.oermoeder als je dat prettiger vindt.


Belangrijk:

Ik doe mijn best om jou in deze cursus te voorzien van de beste informatie en opdrachten, waar mogelijk gebaseerd op betrouwbaar wetenschappelijk onderzoek. Dat neemt niet weg dat ieder mens, en ieder gezin, uniek is, en unieke behoeften heeft die ik niet ken. Beschouw de cursus daarom niet als medisch advies. Schakel de juiste hulp in voor jou of je gezin als dat nodig is.